Tietoa meistä

Tavoitteemme on tarjota suoraviivaisesti ja avoimesti palvelu, joka yhdistää kuluttajat ja rakennusalan elinkeinonharjoittajat silloin, kun asiakkaat kyseisiä tuotteita tai palveluita aktiivisesti etsivät.

Palvelumme on syntynyt turhautumisesta – turhautumisesta siihen, että näimme potentiaalisten mainostaja-asiakkaiden kuluttavan suuria rahamääriä mainontaan, jonka toimivuutta he eivät pysty itse mittaamaan. Lisäksi turhaannuimme siihen, että asiakas ei voi soittaa yritykseen silloin kuin hänelle parhaiten sopii, vaikka puoli yhdeksältä illalla. Näistä syistä päätimme luoda tehokkuudeltaan arvioitavissa olevan palvelun, joka on paikallisille toimijoille kohtuuhintainen ja minkä avulla asiakkaat voivat ottaa yhteyttä yrityksiin silloin, kun se sopii parhaiten HEILLE, vuorokaudenajasta riippumatta.

Asiakas voi syöttää helppokoti.fi -sivustolle tiedot siitä, mitä palveluja hän haluaa, sekä kuvauksen tarvitsemastaan työstä. Me tarkistamme ja muutamme nämä tiedot tekstiviestiksi, jonka lähetämme korkeintaan kuudelle paikalliselle alan yritykselle. Yritykset puolestaan soittavat tai viestittävät asiakkaalle ja antavat hintatarjouksen pyydetystä työstä. Emme säilytä asiakkaiden puhelintietoja emmekä myy kuluttajien kyselyjä edelleen; välitämme ne vain edelleen paikallisille toimijoille. Perimme yritysasiakkailtamme pienen maksun sivustollamme mukana olemisesta. Tarkistamme sivustollamme olevat yritykset etukäteen varmistaaksemme, että he ovat paikallisia ja että heillä on kaikki asiaankuuluvien luvat ja sertifikaatit.